Dumnica e Epërme (Besianë)

fshat në Kosovë

Dumnicë e Epërme është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Livadhi e Epërme.

Dumnicë e Epërme
Livadhi e Epërme
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto