Dvorishti (Besianë)

fshat në Kosovë

Dvorisht është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Mavrisht.

Dvorisht
Mavrisht
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto