E zeza dhe e kuqja është roman me autor Mehmet Kraja. U botua në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2015.

E zeza dhe e kuqja
AutorMehmet Kraja
Gjuhashqip
Zhanriroman
BotoiSh.B.Onufri

Përmbajtja Redakto

Shto përmbajtjen.

Shih edhe Redakto

Referimet Redakto

Literatura Redakto