Emblema e dikurshme (film)

film

Emblema e dikurshme është një film i prodhuar në Shqipëri në vitin 1976 nga Ylli Pepo.


Përmbajtja e filmitRedakto

Gjeologët shqiptarë zbulojnë një fontanë nafte pikërisht në një zonë ku vite më parë gjeologët ruse kishin dështuar. Zbulimi arrihet nga inxhinier Bardhyli i ndihmuar nga mësuesja, të cilët hetojnë në të kaluarën e fshatit dhe deshifrojnë emblemën e një pllakati të lashtë mural në kishën e fshatit.AktorëtRedakto

Serafin Fanko

Raimonda Bulku

Pushkin Lubonja

Robert Ndrenika

Tinka Kurti