Eno Popi eshte person vizionar, i organizuar dhe ambicioz që ofron një kombinim unik të kreativitetit dhe aftësive analitike për të kapërcyer sfidat. Me më shumë se 15 vjet përvojë në Menaxhimin e Përmbajtjes së Medias dhe Marketingun Dixhital, mund të përdorë kreativitetin dhe aftësitë e komunikimit për të prodhuar përmbajtje dixhitale informative, argëtuese, ndërvepruese dhe me ndikim. Si strategjik ashtu edhe praktik, ai qëndron për të kuptuar dhe përmirësuar proceset ose konfigurimet për të cilat është përgjegjës së bashku me ekipin e tij.

Karriera e tij televizive[1]Redakto

Eno Popi ka 20 vite eksperiencë pune në TOP CHANNEL si drejtues radioteleviziv, gazetar, menaxher përmbajtjesh dhe kryeredaktor. Fillimet e angazhimit në Top Albania Radio i ka në shtator të vitit 1999, si editor i lajmeve në News Room- in e TAR dhe më pas prezantues i një sërë programesh ditore. Që nga viti 2002, shpalli zyrtarisht reklama televizive. Eksploroi lloje të ndryshme programesh televizive, duke iu përshtatur shumë mirë ndryshimeve, duke rezultuar në një numër të lartë audiencash dhe vlerësimesh. Ndikoi audiencën me një qasje natyrale dhe personale dhe mënyra të drejtpërdrejta komunikimi.

Në vitin 2006 prezanton “Radio Magazine” edhe në 2007 ideon së bashku me Ledion Liçon, talk-shown “Live from Tirana”. Kjo ishte zanafilla edhe e programit të përditshëm të mëngjesit “Wake Up”, i cili nisi 2 vite më vonë në transmetim të njëkohshëm në Top Channel dhe TAR, angazhime të cilat vazhdojnë ende edhe sot me të njëjtën dinamike ditore.

Eno Popi është Master në “Editorine Multimediale” dhe Doktorant në Shkencat e Kominikimit për Mediat e reja. Eno solli në Top Albania Radio programin “Dilema Sociale” çdo të enjte dhe të shtunë ora 18:00 dhe “HistoGri” çdo të shtunë në orën 18:00. [2]

ReferimeRedakto

  1. ^ "Eno Popi-Producer and Content manager-Top channel TV". www.ca.linkedin.com (në anglisht).{{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja)
  2. ^ "Eno Popi | Top Albania Radio". www.topalbaniaradio.com.{{cite web}}: Mirëmbajtja CS1: Gjendja e adresës (lidhja)