Microsoft Excel është një spreadsheet i zhvilluar nga Microsoft për Windows, macOS, Android dhe iOS. Ai përmban aftësi llogaritëse, mjete grafike, tabela kryesore dhe një gjuhë programimi makro të quajtur Visual Basic for Applications (VBA). Excel është pjesë e paketës së softuerit të Microsoft Office.[1]

Referime Redakto

  1. ^ "Microsoft Excel", Wikipedia (në anglisht), 2022-12-20, marrë më 2022-12-22