Fatmir Koçi

regjisor shqiptar

Fatmir Koçi lindi më 30 nëntor të vitit 1959Tiranë, është regjisor, skenarist dhe producent shqiptar, një prej themeluesve të shkollës së filmit dhe multimedias Marubi AFMM, shkolla e parë e filmit në historinë shqiptare. Ai është President i KKoci Production.

Për angazhimin e tijë në filmografi si dhe për arritjet e tij ai u nominua dhe fitoi disa çmime në shpërblimet e ndryshme për film.

ShpërblimetRedakto

Nga gjashtë nominime të përgjthëshme Fatmir Koçi i fitoi katër çmime:

FilmografiaRedakto

RegjiRedakto

SkenareRedakto

ProduksioneRedakto