Lumi që nuk shteron

Lumi që nuk shteron
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Lumi që nuk shteron
Origjinali Lumi që nuk shteron
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1989
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 40:50
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Fatmir Koçi

Flamur Koçi

Skenari Petrit Ruka
Autori Halil Qëndro
Muzika e filmit Dhimitër Lazri
Kameramani Frederik Ivanaj
Prodhuesi i filmit: Shipëria e Re
Aktorë kryesorë
Gjergj Lala
Suela Kanjari
Myzafer Zifla
Enea Çela
Aktorët tjerë
Sofia Meçi

Filmi "Lumi që nuk shteron" është prodhuar në vitin 1989. Regjia: Fatmir Koçi Flamur Koçi, Skenari: Petrit Ruka, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Dhimitër Lazri

Përmbajtja e filmit

Redakto

Lufta e Dytë Botërore. Në Shqipërinë e jugut disa njerëz qëllohen nga nazistët. Një djalë 1 vjeçar mbijeton në krahët e nënës së tij të vrarë. Tre partizanë dhe tre gra nga fshati mundohen të shpëtojnë jetën e foshnjës përmes plumbave. Një grua e re e ushqen me gji foshnjën.

interpretojnë

Redakto


Lidhje të jashtme

Redakto