Festivali i 49-të i Këngës në RTSH

Festivali i 49-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 23, 24 dhe 25 dhjetor 2010Pallatin e KongreseveTiranë. Kënga fituese ishte "Kënga ime" e kënduar nga Aurela Gaçe, me kompozim të Shpëtim Saraçit dhe tekst të Sokol marsit.

Festivali i 49-të i Këngës në RTSH
Edicioni 49-të
Qyteti Tirana
Viti 2010
Artisti Fitues Aurela Gaçe
Kënga Fituese Kënga ime
              2009 2011              

Referime Redakto