Flamuri kombëtar i Letonisë u ri-adoptua më 27 shkurt, 1990. Ky flamur u përdor nga Letonia e pavarur nga viti 1918 deri kur vendi u aneksua nga basjkimi Sovjetik940; Letonia post-Sovjetike është kryesisht e njëjta me Letoninë para-Sovjetike, me ndryshime shumë të vogla.

Flamuri i Letonisë

Shih dhe këtë Redakto