Komuna Foča-Ustikolina është një nga tri komunat e Kantonit Bosnja Podrinje në Bosnje dhe Hercegovinë.

HistorikuRedakto

Foča-Ustikolina eshte nje emrtim i cili përdoret për pjesën e cila dikur ishte në kuader të komunes Foča, si pjesë e Federatës së Bosnje dhe Hercegovinës.

KarakteristikatRedakto

Foča-Ustikolina ka një numër të objekteve historike që datojnë qysh nga fillimi i historisë së Bosnjës.[paqarta]

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto

Koordinatat: 43°35'02"N 18°47'35"E / 43.584°N 18.793°D / 43.584; 18.793Coordinates: 43°35′02″N 18°47′35″E / 43.584°N 18.793°E / 43.584; 18.793