Gaforrja (yjësia)

yjësi

Gaforrja (lat. Cancer) është njëra prej 12 yjësive të horoskopit. Simboli astrologjik për këtë yjësi është (♋). Gjendet mes yjësisë Binjakët në përëndim dhe yjësisë Luani në lindje.

Gaforrja