Horoskopi është në lloj diagrami i cili e tregon pozitën e yjeve dhe planetëve në momentin e një ngjarjeje p.sh lindjes së një personi në lidhje me një sistem të hartave astrologjike.

Shenjat e horoskopitRedakto