Ghost Rider është një strip prej Marvel Comics që është krijuar nga Gary Friedrich e Mike Ploog. dy karikaturistë amerikanë.

Ghost Rider “Road to Damnation” #1

Sipas stripit është xhiruar një film dhe po ashtu janë krijuar dhe lojra vizuale.

FilmatRedakto