IslamQA.info është uebfaqe islame i cili është themeluar nga Muhammed el-Munaxhid dhe është uebfaqe më i popullarizuar në gjuhën arabe.

Gjuhët

Redakto

IslamQA nuk është vetëm në gjuhën arabe, por ka edhe gjuhë tjera, përfshirë: anglishten, frëngjishten, spanishtjen, gjermanishten, portugalishten, turqishten dhe rusishten.

Lidhje të jashtme

Redakto