Izet Dibra ose Izet Shatku (Dibër e Madhe, 19 maj 1877 - Shkodër, 11 shkurt 1964) ka qenë nëpunës i Perandorisë Osmane dhe i shtetit shqiptar, kryetar i Bashkisë së Tiranës prej vitit 1920-1921 1927 deri në vitin 1928 dhe ministër i Punëve Botore. Deputet i Prefekturës Dibër 1923, Deputet i Prefekturës Durrës-Tiranë. Drejtor i Përgjithshëm i Emigracionit, Drejtor i Përgjithshëm i Administratës Publike (Shqipëria e Mesme).

Faik Shatku me Izet Dibrën

Biografia Redakto

Referimet Redakto