Kaskadori shqiptar është një film shqiptar i vitit 1998.

Regjizor dhe skenarist: Mishel Kociu

AKTORET Redakto

Reshat Arbana

Bedri Jashari

Spartak Papadhimitri

Spartak Pecani

Kadri Roshi

Ndriçim Xhepa