Kelly Sheridan

Aktroe dhe dubluese kandadeze

Kelly Sheridan lindi më 18 maj, 1977 në Ottawa, Ontario, Kanada. është një aktore dhe dubluese kanadeze. Ajo njihet më së miri për rolin e saj si Barbi në shumicën e serive të filmave të Barbit që nga viti 2001.