Kombëtarja austrike e futbollit është ekipi kombëtar i futbollit të Austrisë dhe kontrollohet nga Federata Austriake e Futbollit, një nga me të vjetrat ne botë.

Kombëtarja austriake e futbollit
E para ngjyrë
E dyta ngjyrë
Rënditja e FIFAs
AktualRënditja e FIFAs
Më i lartë27
Më i ulët100

Referime Redakto