Komuna e Koçanit është komunë që shtrihet në pjesën lindoreMaqedonisë. Qendra e komunës gjendet në Koçani.

Komuna e Koçanit

Gjeografia

Redakto

Komuna e Koçanit ka një pozitë gjeografike ...

Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të vitit 2002 në Komunën e Koçanit jetojnë 38 092 banorë nga të cilët 93,12% janë maqedonë, 5,12% rom, 0,83% turq, 0,51% vllah, 0,18% serb dhe 0,245% të tjerë.

Ekonomia

Redakto

Popullata e komunës së ... më së shumti merret me ...

Vendbanimet

Redakto

Komuna e Koçanit i përfshin këto vendbanime :Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto