Kuvendi i Vlorës

Kuvendi i Vlorës ishte një kuvend shqiptar i konstituuar gjatë Kongresit të Pavarësisë shqiptare në Vlorë, më 28 nëntor, 1912.

Anëtarët e Kuvendit të Vlorës fotografuar në nëntor 1912, ose në 1 vjetorin në nëntor 1913

Kuvendi kombëtar

Seancat e Kuvendit të Vlorës Redakto

Seanca e Kushtetutës në Kuvendin e Vlorës Redakto

Seancën e mbajtur më 4 dhjetor 1912 Redakto

kuvendi i parë kombëtar dhe rregullat e tij

Shih edhe Redakto

Referimet Redakto