Lisi (fshat)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës

Lisi është emër i një fshati në Shqipëri në komunën e emëruar me të njejtin emër...

Lis
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto