Llapashtica e Poshtme (Besianë)

fshat në Kosovë

Llapashticë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë.

Llapashticë e Poshtme
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto