Lleshan

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Elbasanit

Lleshan është një fshatKomunën GjinarRrethin e ElbasanitShqipërisë. Kjo zonë ka qenë e banuar që në kohën e Ilirëve, shenjë e kësaj është kalaja në "majën e Gurit". Sot në fshat ka një shkollë 9-vjeçare si dhe një ambulancë.

Lleshan

Shiko edheRedakto