Lupç i Poshtëm është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Kulinas dhe Liridon.

Lupç i Poshtëm
Liridon
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto