Makroekonomia : teori, teste, ushtrime

Makroekonomia : teori, teste, ushtrime libër me autorë Aleksandër Biberaj, Armend Kadriu dhe Alqi Naqellari. Botuar në Tiranë nga "Dudaj", në vitin 2011. V.2, me 364 faqe.