Metergoc është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Kullë.

Metergoc
Kullë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto