Mike Mitchell

regjisor filmash amerikan


Mike Mitchell është një Regjisorë amerikan i lindur në vitin 1970 në Oklahoma,Shtetet e Bashkuara

Mike Mitchell
Informacione personale
Vendlindja Oklahoma, Shtetet e Bashkuara Flag of the United States.svg
Profesioni Aktor
Producent kinematografik
Realisator
Skenarist
Kombësia Amerikan Flag of the United States.svg
Faqja zyrtare http://sirmikeofmitchell.com/

BiografiaRedakto

Mike Mitchell u ngjit në vitin 1999 si regjisorë, bashkë-shkrimtar skenarist dhe producent i filmit të shkurtër Herd, duke u shpallur fitues në disa ngjarje, duke përfshirë edhe Festivalin Slamdance.

Kaloi në film artistik të njëjtin vit me Deuce Bigalow: Male Gigolo , ai e realizoi Sky High, me Kurt Russell dhe Kelly Preston .

Mitchell është arsimuar në Kaliforni në Institutin e Arteve në Los Angeles dhe ka punuar disa skenarë dhe Storyboards si Shrek gjithmonë dhe përgjithmonë , Popeye, Surviving Christmas, Sky High.

FilmografiaRedakto

Si regjisorRedakto

Si aktorRedakto

Si skenaristRedakto

Si producentRedakto

Me ekipe të ndryshmeRedakto

lidhje të jashtmeRedakto

Mike MitchellInternet Movie Database