Milesh i Sipërm, (malazezisht: Горњи Миљеш/Gornji Mileš) është vendbanim në komunën e TuzitMal të Zi.

Milesh i Sipërm
Noimage.png

GjeografiRedakto

DemografiRedakto

Sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2003, ky vendbanim ka pasur 672 banorë dhe 98.95% ishin Shqiptarë.