Muhazob është një vendbanim në komunën e Besianës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Lisnajë.

Muhazob
Lisnajë Fshati Muhazob është nje nder fshatrat me te bukura natyrore te Kosoves. Në vitin 2019 ka filluar një biznia me fermë të bagëtive e cila vazhdon sot e asaj dite. Ka shpresa që të gjallërohet ky vend.
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto