Muhurri

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës
(Përcjellë nga Muhurr)
Flag of Albania.svg Muhurri
Noimage.png
Emri: Muhurri
Qarku: Qarku i Dibrës
Rethi: Rrethi i Dibrës
Komuna: Komuna Muhurr
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Muhurri është një fshat në Shqipëri...

GjeografiaRedakto

Muhurri është një fshat në afërsi të qytetit Peshkopi, rrethi Dibër. Ndodhet në luginën e lumit Drini i Zi.

DemografiaRedakto

EkonomiaRedakto

HistoriaRedakto

Shih dhe këtëRedaktoLidhje të jashtmeRedakto