Mustafa Üstündağ (aktor)

aktor turk

Mustafa Üstündağ (lindi më 11 shkurt 1977) është aktor turk. Ai luajti rolin e Kara Davud Pasha në serialin Muhteşem Yüzyıl: Kösem. Në serialin e famshëm mafia Lugina e Ujqërve Kurthi me rolin e Muros. Ai luajti një epizod në serialin Çukur. Ai tani luan si Boran në Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz.

Mustafa Üstündağ
Informacione personale
Vendlindja Mersin, Turqi
Filma & seriale 
 shquar
Lugina e Ujqërve Kurthi
Bashkëshort(ja) Ecem Özkaya Üstündağ
Kombësia Turk


FilmografiaRedakto

Seriale
Viti Titulli Roli
2004 Hayat Bilgisi
2005 Emret Komutanım Sadullah Bilir
2005 Aşka Sürgün Celal Şahvar
2006 Eksi 18 Murat
2007 - 2009 Lugina e Ujqërve Kurthi Muro
2011 İzmir Çetesi Selami
2013 - 2014 Merhamet Sermet Karayel
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Kara Davud Pasha
2016 Bana Sevmeyi Anlat Haşmet Tuğcu
2017 Çukur Kahraman Koçovali
2018 Tehlikeli Karım Fırat Engin
2018-duke vazhduar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran

Lidhje të jashtmeRedakto