Muzeu

Muzetë janë institucione jo-profitabile dhe të hapura pёr publikun që tё hulumtojnë, konservojnë, mbledhin, komunikojnë dhe ekspozojnë trashёgiminё e luajtshme për qëllime tё studimit, tё edukimit dhe tё shijimit nё shërbim tё shoqёrisё dhe tё zhvillimit të saj.[1]

Shih edheRedakto

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ LIGJI PËR TRASHËGIMINË KULTURORE Në amëzën assembly-kosova.org Arkivuar 29 shtator 2007 tek Wayback Machine