Nö Sleep at All është albumi i dyte live i grupit heavy metal Motörhead. Disku doli në treg më 2 korrik, 1988 për GWR Records.

Nö Sleep at All
Nö Sleep at All kopertina
Live album nga Motörhead
Lëshuar më 15 tetor 1988
Inçizuar më 2 korrik, 1988
Hämeenlinna "Giants of Rock" Festival, Finlandi
Zhanri Heavy metal
Zgjatja 51:37
Label GWR
Producent(e) Motörhead dhe Guy Bidmead
Review
Kronologjia e Motörhead
Rock 'n' Roll
(1987)
Nö Sleep At All
(1988)
1916
(1991)

KëngëtRedakto

 1. "Doctor Rock" (Michael Burston, Phil Campbell, Pete Gill and Lemmy Kilmister) – 3:17
 2. "Traitor" (Burston, Campbell, Kilmister, Phil Taylor) – 2:40
 3. "Dogs" (Burston, Campbell, Kilmister, Taylor) – 3:24
 4. "Ace of Spades" (Eddie Clarke, Kilmister, Taylor) – 2:51
 5. "Eat The Rich" (Burston, Campbell, Kilmister, Taylor) – 4:34
 6. "Built For Speed" (Burston, Campbell, Gill, Kilmister) – 4:56
 7. "Deaf Forever" (Burston, Campbell, Gill, Kilmister) – 4:02
 8. "Just 'Cos You Got The Power" (Burston, Campbell, Kilmister, Taylor) – 7:28
 9. "Killed By Death" (Burston, Campbell, Gill, Kilmister) – 5:58
 10. "Overkill" (Clarke, Kilmister, Taylor) – 6:32
  bonus tracks;
 11. "Stay Clean" (Clarke, Kilmister, Taylor) – 2:37
 12. "Metropolis" (Clarke, Kilmister, Taylor) – 3:18

Njëshet (Singles)Redakto

 • Ace of Spades (live)/ Dogs / Traitor

PjestarëtRedakto