Naser Rafuna

aktor

Naser Rafuna ështe i lindur në 4 maj 1980Prishtinë, është aktor, humorist, dhe skenarist kosovar. Ai ka diplomuar në Akedeminë e Arteve në Universitetin e Prishtinës në vitin 2003 nëndrejtimin e profesorit të ndjerë Faruk Begolli, shkollen e mesme e kreu në Gjimnazin Ekrem Qabej në Prishtinë. Ka luajtur ne filma, teatër dhe seriale televizive dhe në skeqe humoristike sikurse në grupin humoristik Ujqit me aktoret si Adhurim Demi, Sabri Fejzullahu, Rrahman Fetahu, Shpetim Kastrati, Avni Hoti etj.

Naser Rafuna
U lind në (1980-05-04) 4 maj 1980 (44 vjeç)
Kosova Kosova, Prishtinë
Vepra të shquara
Kafeneja Jonë
Ujqit
Vakti e han Kashtën
Çka ka shpija
Gjatësia1,83
TitulliNaser Rafuna

Ai së fundmi luan në serialin Çka ka shpija si një bizismen Xhek Setra.

Filmografia

Redakto
Viti Emri i serialit/filmit Roli Shënime
2006 - 2007 Tre Gjermanët e trashë Ganiu Rafuna e reprizon rolin në serialin e ringjallur të RTK-së në 2018.
2004 - 2013 Kafeneja Jonë Muharrem Shala
2008 Kur pranvera vjen Nana Niqe
2010 Ujqit Naser
2011 Lagjja e Re Shefkiu
2013 Rrugët e Jetës ________________
2014- Çka ka Shpija Xhek Setra Krijues dhe skenarist