Nikolla bey Ivanaj

botues shqiptar

Nikollë Ivanaj ishte patriot,shkrimtarë dhe mason i lirë [1] shqiptarë nga Mali i Zi.

Nikollë Ivanaj
Ditëlindja: 1879
Vendlindja: Tuz,Malësi e Madhe,P.Osmane
Ditëvdekja: 1951

BurimetRedakto

  1. ^ http://www.scribd.com/doc/7536003/Bogumil-Hrabak "Nikola Ivanaj, publicista i pripadnik masonskog bratstva"