Novo Mesto

qytezë në Lower Carniola, Slloveni

Novo Mesto ( sllovenisht: Novo mesto , gjermanisht: Neustädtel ili Rudolfswerth ) është një vendbanim, qendër komune dhe një qytet zyrtar në Slloveni e ku ndodhet edhe selia e rajonit të Sllovenisë Juglindore .

Novo mesto - letalski posnetek.jpg

Shih edheRedakto