Përshëndetje, Bjankuloski06sq!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Bjankuloski06sq, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


Wikipedia:Babel
sq-0 Ky përdorues nuk kupton shqip (ose kupton me vështirësi).
mkКорисникот зборува македонски како мајчин јазик.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
sh-4 Корисник течно говори српскохрватски.
Korisnik tečno govori hrvatskosrpski.
sr-4 Овај корисник течно говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
bs-3 Korisnik dosta dobro govori bosanski jezik
ru-3 Этот участник может вносить вклад в данный проект на русском языке высокого уровня.
la-3 Hic usor callidissima latinitate contribuere potest.

My name is Bojan Jankuloski, user of several Wikipedias and Administrator of the Macedonian Language Wikipedia. Since my Albanian is almost zero, I would appreciate if people contact me in English here or in Macedonian or Serbo-croatian (for all the Albanians who live in those areas) here.