Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Cyrus_noto3at_bulaga.

Pamela One
Anglisht
Tagalog
Ilocano
Sinhala
Bicolano
Malay
Birmanez
Cyrus noto3at bulaga
Wikipedia:Babel
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
tl-3 Ang tagagamit na ito ay nakakapag-ambag ng Tagalog sa mataas na antas.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
Stampa:User ms-1Stampa:User id-1
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.

The Burmese Python Wikipedian in the Philippines

Kontrollimi për drejtshkrim dhe cilësi

Hello, I am simple person from the Philippines. I'm speaking English and Filipino.

Unë jam Cyrus, nga Filipinet.

Data e sotme: E premte shtator 17, 2021