Hallo, si jeni?

Unë jam gjerman, punoj në Leipzig si historian, dhe mua më intereson shumë Shipëria dhe gjdo ka lidhur me të, më shumë pa tjetër historia e Shqipërisë. Në Wikipedia gjermanë kam shkruar artikuj Delvina dhe Liqeni e Ohër dhe poredaktoj artikuj Shqipëria Historia e Shipërisë, Durrës e të tj.

Shumë sukses për Wikipedia në gjuhen shqipë!!! --Decius 2004 Mars 5 13:05 (UTC)


Une jam shqiptare dhe nese mund te ndihmoje me dicka lajmrohu --Dan 2005 Janar 3 01:10 (UTC)