DATA DHE ORA
E diel
shtator
8:16 am
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer spricht Deutsch als Muttersprache.
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
aln Ky përdorues âsht folës amtar i gegnishtes.
SQKy përdorues flet një miks midis gegnishtes dhe toskërishtes.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau moyen en français.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Flag of Kosovo.svg Ky përdorues vjen nga Kosova.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria