Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user ElmedinRKS (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 7 shkurt 2018 00:05 ElmedinRKS diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor në Redaktor dhe autochecked user
  • 6 shkurt 2018 17:56 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për ElmedinRKS nga (asgjë) në Redaktor (Po te jap statusin e redaktorit, pune te mbare!)