Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Gamliel_Fishkin.


Wikipedia:Babel
sq-0 Ky përdorues nuk kupton shqip (ose kupton me vështirësi).
ru Русский язык для данного участника является родным.
eo-3 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per alta nivelo de Esperanto.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.