Përshëndetje! w:en:User:Jukeboksi këtu.

Unë jam finlandez e mëso Shqip.

Finlanda. Verë. Idiotësi. Nuk ka xhaketa jetës. Pushojnë. Jo serioz.

Unë flas finlandeze, anglisht, suedeze, franceze dhe një gjuhë pak të tjera.

Mirësi të saktë në qoftë se unë bëj gabime, falemnderit.

Finlanda..
Liqen Lohjanjärvi, Lohja