Mirëpo ajo, hipur mbi kalin e bardhë, s’jepte asnjë shenjë tmerri për atë që mund të ndodhte. Dhe njerëzit, tek e ndiqnin me sy, tundnin kryet e thoshnin: po ndoshta u pëlqejnë këto gjëra këtyre nuseve të sotme, o Zot i madh. U pëlqen ndoshta të udhëtojnë në krahë hijesh nëpër terr e asgjë. - Kush e solli Doruntinën

Wikipedia Angleze

Lista për të bërëRedakto

  • Krijo Kafka në Breg (roman)
  • Krijo Rrëfenja e Shërbëtorës (roman)
  • Krijo Në Lindje të Edenit
  • Përmirëso Virginia Woolf

Artikuj të krijuarRedakto