Tungjatjeta! Jam Kokëpleshti (edhe 夏朝). Jam nga Spanja. Nuk njoh shumë shqip! (Shumë shumë pak!) Njoh për të falur spanjisht dhe anglisht.


Diskutime im në es.wikt


Këtu ka lidhur me gjuhe të tjetër (më falni që gjuha shqipë time është shumë e keqe!)

 • gjuhë: [[da:Sprog]] [[de:Sprache]] [[en:language]] [[eo:Lingvo]] [[fr:Langage]] [[hu:Nyelvek]] [[ia:Linguage]] [[ja:言語]] [[nl:Taal]] [[pl:Język]] [[pt:Línguas]] [[sl:Jezik]] [[sv:Språk]] [[zh:语言文字]]
 • kokë: [[de:Kopf]] [[eo:Kapo]] [[en:Head]]
 • plesht : [[de:Floh]] [[en:Flea]] [[he:עברית]] [[nl:vlo]]
 • Princi i vogël: [[de:Der kleine Prinz]] [[fr:Le Petit Prince]] [[en:The Little Prince]]
 • Shqiperi: [[da:Albanien]] [[de:Albanien]] [[es:Albania]] [[eo:Albanio]] [[et:Albaania]] [[fr:Albanie]] [[it:Albania]] [[ja:アルバニア]] [[nl:Albanië]] [[pl:Albania]] [[sv:Albanien]] [[zh:阿尔巴尼亚]]
 • Shtatëpëllëmbëmjekër: [[es:Shtatëpëllëmbëmjekër]]
 • ujë: [[ar:ماء]] [[ca:Aigua]] [[da:Vand]] [[de:Wasser]] [[en:Water]] [[eo:Akvo]] [[es:Agua]] [[fi:Vesi]] [[fr:Eau]] [[ja:水]] [[ko:물]] [[nah:Atl]] [[nl:water]] [[ms:Air]] [[pl:Woda]] [[ru:Вода]] [[sv:Vatten]] [[zh:水]]Stampë/stampa Redakto

*
Scientific classification??
Mbretëri?:[[]]
Phylum?:[[]]
Class?:[[]]
Rend:[[]]
Familje:[[]]
Genus?:[[]]
Specie:*
[[]]
*
  Kingdom - Mbretëri/a
  Phylum - Tip/i (?); Division - Grup/i
  Class - Klasë/a
  Order - Rend/i
  Family - Familje/a
  Genus - Gjini/a
  Species - Specie/a or Lloj/i (?)