Sankt Georg = Shen Gjergj diskutimet • redaktimet • bllokime • mbrojtje • grisje • zhvendosje)

Wikipedia:Babel
Flag-map of Greater Albania.svg
Ky përdorues e konsideron veten patriot dhe beson në krijimin e shtetit të bashkuar shqiptar, Shqipërisë etnike, si e drejtë e pamohueshme e çdo kombi për vetëvendosje.
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

IDENTIFIKIMI

- Identiteti: mmmmmmmmmmm
- Vendlindja: atje ku balta eshte me emebel se mjalta
- Profesioni: te tana i ban,( if...)
- Studimi: Filo qyli ( University of Tirana)
- Vend ndodhja: Ku te kete nevoje Shqipetaria
- Kohe ndodhja:Krijuar më 28 Korrik 2008 në 13:30
- Hobi: Kompjuteri, udhetimet
- Moto: FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPETARIA

ka edhe ma