Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Ngapolonia. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk i binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Përshëndetje, Ngapolonia!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Ngapolonia, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.Oh! I have to translate it! It will be very difficult, but I try! Ngapolonia 2005 Qershor 14 18:41 (UTC) .

Perandor i ...Redakto

You are the perandor i Polonisë and you are not peranodi Polonisë. I think it will help you to be a Perandor i Wikipedisë në gjuhën shqipe.

Du bist perandor i Polonisë und nicht perandori së Polonisë. Ich hofe das wird dir helfen falls du Perandor i Wikipedisë në gjuhën shqipe, werden willst.--Hipi Zhdripi 2005 Korrik 6 18:09 (UTC)


Tung - Hi - HalloRedakto

Tung, desha vetëm të pershendes dhe të uroj fat tek ne shqipëtart, ne do të ndihmojmë!

Hi, I want only say Hi and wish you good luck here at us albanians, we will help you!

Hallo, wollt dir nur Hallo sagen und ich wünsch dir viel Glück hier bei uns Albanern, wir werden dir helfen!

Përshendetje nga --Beli 2005 Nëntor 1 14:25 (UTC)

Përshëndetje - HelloRedakto

Sapo lexova tekstin tënd mbi Varshavën dhe bëra sa korrigjime që ishin të nevojshme. Unë nuk e di se kush e ka përkthyer atë faqe, por disa fjali ishin lënë pa përkthyer. Sidoqoft, të uroj fat në mësimin e gjuhës shqipe.

Mirupafshim

I just read your text on Warsaw and I made some corrections which were necessary. I do not know who translated that page, but some sentences were left untranslated. Anyhow, I wish you good luck learning Albanian.

Bye

Eneid 2006 Mars 2 17:08 (UTC)