Unë jam Odeta, kam studiuar tek fakulteti i Drejtësisë në Tiranë. Me Wikipedian kam filluar te merem para 3 vitesh. Kryesisht merem me organizimin e eventeve offline dhe mentorimin e edituesve të rinj.

Eventet tek te cilat kam kontribuar:

  • Wikigap 2019 - Organizer
  • WikiEducation in Berat 2018/2019- Co-organizer
  • Wikidata Birthday 2018 - coordinator
  • WikiAcademia in Kosova 2018- Mentor
  • WikiGap 2018 - Event logistic
  • Wiki Loves Monuments - Ceremony event co-organizer
  • Wiki PHoto Walk Albania 2018 - Co-organizer
HPKjo përdoruese është pjesëtare e
WikiPotter.
Kjo përdoruese është anëtare e projektit Wiki Loves Maps.
Logo e projektit grate
Logo e projektit grate
Kjo përdoruese është pjesëtare e WikiProjektit Women in Red

Firefox Kjo përdoruese ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.