Wikipedia:Babel

  shqip: de-4, lit.'en-2'

  Ky përdorues ka mbi [1] redaktimeWikipedia në gjuhën shqipe. (fresko listën)
sh-2 Корисник средње говори српскохрватски.
Korisnik osrednje govori hrvatskosrpski.

en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
  Ky përdorues vjen nga Gjilani.
sqGjuha amtare e kësaj përdorueseje është shqipja.
sh-2 Корисник средње говори српскохрватски.
Korisnik osrednje govori hrvatskosrpski.
  Kjo përdoruese vjen nga Kosova.

Rrjedha|(Diskuto | kontribute)| ‏‎ (Redaktor)| (Krijuar më 20 Janar 2008 në 14:53) Vizitor të nderuar. Fullimisht ju falenderoj për vizitën tuaj që po i bëni faqes sime Përdoruesi:Rrjedha dhe kontributet tuaj në diskutimet dhe vërejtjet në përsosjen e më tutjeshme. Shihni artikujt dhe kategorit në të cilat kam redaktuar dhe krijuar. Në qoft se keni ndonje vërejtje, lirisht më vëni në kujtesë...Për pos ndonjë udhëzimi ose ndreqje teknike, ju lutem të mos e ndryshoni këtë faqe pa pëlqimn tonë.Përdoruesi:Rrjedha-- 2 Dhjetor 2014 15:21 (CET)

|Përshëndetje: nga Biser M.~ --Rrjedha 25 Shkurt 2015 22:54 (CET) (CET)--Nëse ndonjë nga punimet e mia ose në ndonjë ndërhyrje evidente materiali që kam prezentuar unë është punë e juaja dhe jeni kundër paraqitjes në Wikipedia ose kundër paraqitjes së atij materiali nga ana ime (sepese doni që ndokush tjetër të e paraqesë) atëherë më lajmëroni për këtë parregullsi. |Guest of honor.In start thank you for your visit to my website --Koka11 9 Dhjetor 2014 16:49 (CET) If any of my works or in any obvious interference material I have presented is your work and appearances are against Wikipedia or against presentation of that material on my part (because you want someone else to the present) then tell me about it irregularities. --Rrjedha PRESS 16 prill 2015 15:23 (CEST)